måndag 4 januari 2010

Svansföring

När man är liten kisse som jag gäller det att ha koll på svansen, hela tiden ! Några gånger har jag missat det och då blir det lite synd om tippen. Den kan hamna i kläm eller bara råka hamna i klistret... bokstavligt talat.

För det mesta har jag förstås svansen under kontroll och då bär jag den stolt. Viftar gör den när jag dricker vatten, lite sakta fram och tillbaka. Svänger gör den när jag är busig och då hamnar den oftast i trubbel eftersom den går som snabbast då... Det är också då när andra för det mesta bara ser den delen av mig *fniss*

När jag sen sover ligger den i säkert förvar nära mig och ibland även under :-) Har man snygg svans måste man vårda den ömt ! Därför tvättar jag den ofta så den förblir vacker och yvig !
Tänk på att vårda Ditt yttre så Din päls håller sig blank och fyllig, som min :-) *mjaaaau*- High Five from Ozzy the Cat {^+^}#

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar