tisdag 9 juni 2009

Kan själv !

Matte som bloggar åt mig, har haft ganska mycket att göra senaste tiden. Hon har farit runt med trasor, möbler, målarfärg, penslar och jag vet inte allt. Jag har följt hennes framfart noga och det har varit jättespännande ! Nu när hon inte har suttit vid datorn, så får man ta saken i egna tassar och blogga lite själv. Och blev inte husse och matte mäkta förvånade när jag de såg mina första tangenttryckningar :

-- v btfggggggggggggrtdstgfewxz

Det är kattspråk för "tassar på tangentbordet", om någon inte visste ;-)

Nu ska jag spana in sommarens fjärilar och andra bevingade kryp, tugga lite på gräset och bara koppla av ett tag ! Man måste ju njuta av sommaren. Ska försöka att få matte och husse att göra likadant, så jag får lite sällskap !

Hoppas vi alla får en riktigt glad och härlig sommar ! Kom ihåg att ta hand om varandra och särskilt oss katter... !
- High Five from Ozzy the Cat {^+^}#

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar