söndag 21 juni 2009

Att använda sina saker...

Vet Du vad som låter dunk dunk, svisch och krasch ? Jo, det är jag när jag leker med mina saker !

Innan leken börjar så har jag genomgått en procedur som kan verka något märklig, men är man katt så har man sina egenheter och en speciell utgångspunkt för sin lek.

Första steget är spana in sakerna i smyg, så att dom inte förstår att jag ska attackera dom.... Om leksakerna är för nära, måste jag låtsas att jag inte ser dom alls. Då sitter jag lugnt och tvättar mina tassar och lurar dom rejält *fniss*

Till slut blir jag jättebusig och kan inte sitta still längre. När jag tagit mig samman kryper jag ihop och börjar trampa med baktassarna. Sedan far jag iväg som ett spjut och tar en runda genom hela huset på jakt efter mina leksaker. Svisch, dunk dunk och ibland krasch !

Dunk dunk och svisch låter det när leksakerna studsar och jag springer efter dom och slirar lite. Om husse hör ett krasch, förstår han att jag fått lite för hög fart och inte hunnit väja för något i min väg :-)

Ja så där går det till, ibland t o m lite häftigare. Då brukar jag sura lite och äta en bit... Det går över förstås och ganska snart startar jag baktassarna igen och tar ett varv till :-)


Hoppas Du har lika roligt med Dina saker som jag har med mina !
- High Five from Ozzy the Cat {^+^}#

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar