måndag 3 augusti 2009

Vad smart jag är :D

Att man som katt kan vara så smart och få som man vill, oftast, är egentligen helt naturligt !

Jag kan kurra så matte klappar mig, jama så mycket att husse häller upp mat åt mig och busa så mycket att matte inte står ut längre utan måste ta fram nåt godis eller något annat som distraherar mig ! Jag gillar att testa hur långt jag kan gå... *mjau*

Nu har jag läst på Expressen att det är fler än jag som kommit på tricket att få som man själv vill... Läs själv här: http://www.expressen.se/husdjur/1.1639586/1.1339879

Men vad Du än gör, tala inte om detta för min husse o matte !! Då kan jag ju inte fortsätta att manipu... jag menar charma dom på Ozzy-vis... *hihi* Även om det tar på krafterna, så därför ska jag nog bara sträcka ut tassarna och sussa nu :-)

- High Five from Ozzy the Cat {^+^}#

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar