torsdag 16 juli 2009

Uteliv !

Äntligen tog husse och matte med mig ut i friheten så jag fick lufta min päls ! Så mycket frihet man nu kan uppleva i en sele... hmmm

Som jag hade väntat på denna dag ! Har spanat i fönstret och undrat såå vad som finns på andra sidan rutan :-) Kanske något som jag kan lägga tassarna på ??

När jag väl fick på mig min sele (saken som sitter runt kroppen och plingar så fort man rör sig) gick jag direkt till min transportbur och la mig därinne i väntan på mitt äventyr... och inte behövde jag vänta länge :-)

Efter en svängande promenad (ja, ni kan ju ana hur det är att sitta i en bur som bärs med en hand) så landade jag bokstavligen i paradiset. Det första jag såg var svalor som flög, myror som kröp omkring och flugor som surrade så sött ! De var superintressanta att titta på, smyga efter och sen kanske fånga...

Tyvärr blev det lite problem just med fånga-biten, för dom tjusiga fåglarna kunde jag inte ens smyga mig på ! Fåglar gillar inte *pling, pling, pling* av någon anledning...

Lyckades i alla fall lufta pälsen och spana in småkrypen :-)
Efter ett tag hade jag sett det jag behövde se och blev lite trött, så la jag mig tillrätta i buren igen för att sova och vänta på att få komma hem. Hem till maten, kattlådan och klätterställningen.


Säga vad man vill, men visst är det alltid lite bättre hemma ?


- High Five from Ozzy the Cat {^+^}#

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar