tisdag 22 december 2009

Julstök

Under december har det varit mycket att göra. Jag har fått veta att lussekatter inte har päls och inte luktar som andra katter. Har också lärt mig att man inte ska tugga på stearinljus och att mattes julkort blev finare utan morrhår, och att julklappssnören är roliga att leka med.

Mysteriet med klappar har jag ännu inte koll på. Hårda klappar förstår jag mig inte på alls, men mjuka klappar i husses gosiga knä låter som en bra idé !

När man gjort så mycket måste man nu ta det lugnt och låta julfriden infinna sig ! Så i väntan på Piff och Puff är det bara att lägga sig ner och koppla av !Så gör som jag och välkomna både julafton och tomten som snart ska komma !

En riktigt Mjaugod Jul till Er alla !


- High Five from Ozzy the Cat {^+^}#

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar