söndag 6 december 2009

Uppförande

Uppförande är något som man måste ta på allvar. Om man åker och hälsar på hos andra måste man uppföra sig fint. Men om de man hälsar på säger att man ska känna sig som hemma, menar dom det då ?

När vi hälsade på hos min "mormor", ja alltså mattes mamma så undrade jag hur det skulle vara. Först tassade jag runt försiktigt och nosade på allt som fanns. Jag var på min vakt eftersom man aldrig vet om det finns andra katter där eller ännu värre, hundar kanske ? Efter en stund kunde jag börja slappna av för jag hittade inga bevis på vare sig andra djur eller otäcka saker.

Sen när vi varit där ett tag sa mormor att vi skulle känna oss som hemma, och det var ju skönt. Då kunde jag verkligen vara mitt rätta jag :-)Fin pose, eller hur !

Det var dags att vässa klorna och ta en snabb runda runt hennes hem och visa hur man bäst använde sina leksaker. Husse som också var med, busade med mig och jag fick lov att använda sängen som lekplats ! Ni kan inte ana vad roligt det var att trassla in klorna i det virkade överkastet och smyga runt under prydnadskuddarna :-)


Busig, jag ??

En riktig heldag blev det. Och när det väl var dags att åka hem sov jag sött i min bur hela vägen !

Om mormor vill att jag ska komma tillbaka ?? Det får vi väl se :-) *buusjaam*


- High Five from Ozzy the Cat {^+^}#

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar