söndag 28 februari 2010

Topplista !

Som vilken bloggare som helst måste man ju nån gång producera en topplista ! Har tänkt o tänkt men kommit på att jag inte gör så jättemånga olika saker. Men det som jag gillar allra bäst måste jag ju skriva om förstås !

* Det bästa jag vet är att få mitt favoritgodis ! Jag känner igen det på ljudet för omslaget prasslar lite. Ibland kan det ju förstås prassla på andra platser och jag kommer farande som ett jehu för att kolla om det är nåt gott till mig. Vad sur o besviken jag kan bli !!

* Jag är också väldigt förtjust i att busa och min absoluta favoritleksak är en gammal pinne som haft en mus i ena ändan. Sen jag tuggade ihjäl den stackarn har pinnen fått vara ett substitut - och nog börjar den bli lite sliten i ändarna, men vad rolig den är under min filt när den far fram o tillbaka !

* Min tredje favorit är att bara få slappa. Jag kan sova upp och ner, i en liten låda, under täcken, bakom skåp - ja, det finns inga gränser för var jag kan somna :-) Bästa stället just nu är mattes gungstol - så skönt att bara gunga sig till sömns och sträcka ut sina små tassar och zzzz...

Ja, där har Ni min topplista ! Hur ser Din topplista ut ? Gillar Du också godis, bus och slappa kanske ??- High Five from Ozzy the Cat {^+^}#

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar