fredag 8 maj 2009

Busidor :-)

Jag har en förmåga att förvandlas från en lugn och gosig kisse till en vilde på bara några sekunder.

Ena sekunden ligger jag helt lugnt på golvet och bara sträcker ut mig. Men rätt vad det är börjar det rycka i min vänstra tass och pling, där kommer en klo ut... som bara råkar fastna i ett byxben som passerar förbi. Svansen får ett eget liv och till slut så spritter det i hela mig och jag blir.... BUSIDOOR !!
Då far jag fram som ett jehu och kan fixa så hela hemmet blir till ett katastrofområde på en kvart. Jag svischar fram och tillbaka på köksgolvet med en himla fart, hoppar upp på min klätterställning, jamar, springer upp för trappen och sen direkt ner igen. Jag är som den värsta superman, eller superkisse menar jag ju :-) Man ser bara fartränderna efter mig där jag far fram ! När jag sprungit maniskt ett tag så börjar jag lugna ner mig. Snart är jag den coola söta kissen Ozzy igen, som bara njuter av livet och spinner högt... tills det spritter till i ena tassen igen....Gör som jag - för man ska väl göra det man är bra på... :-)


- High Five from Ozzy the Cat {^+^}#

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar