torsdag 21 maj 2009

Jag känner mig lurad...

Matte tar ibland fram en sak med taggar på som är väldigt märklig. Den är hård, metallisk och kall och kallas för borste. Den är ganska härlig när den kliar mig på ryggen, men på magen är jag mycket kittlig och då blir det ibland väldigt svårt att sitta still. Jag attackerar metalltaggarna, men de smakar inget vidare.

Det är då min finurliga matte tar fram mina godisar och ger mig en. När jag tuggar på den kommer den där saken fram igen och forsätter att killa mig på olika ställen. Jag vet inte var jag ska ta vägen och tar fram stora artilleriet med både klor och tänder. Den märkliga metallsaken ger sig inte och matte mutar mig med ännu en godisbit. Så där håller vi på tills matte tycker att metallsaken ska få lägga sig i städskåpet igen och jag får min sista godisbit. Undrar om jag blivit lurad ?

Hmmm... nästa gång ska jag nog inte gå på det här, men dom där godisbitarna är ju sååå goda !

Ibland måste man offra sig för att få nåt man gillar jättemycket !
- High Five from Ozzy the Cat {^+^}#

1 kommentar: