tisdag 5 maj 2009

Nästan allt funkar !

Ingen sak får ligga ifred när jag är på jakt efter nya pinaler att leka med. Det är ett äventyr att få rota, forska och gå på leksaksjakt. Jag tassar runt bland husse och mattes grejor och ibland även inne hos lillmatte när jag lyckas ta mig in på hennes rum. Jag botaniserar i lådor med hårspännen och även på skrivbord med pennor, suddgummin och gem. I tvätthögen kan jag hitta roliga saker som strumpor och vantar. När jag väl hittat nåt så gör jag ingående tester. Ozzys provningsanstalt måste se så sakerna håller måttet. Först måste man checka att allt är jättekul och intressant. Kan man svinga upp det i luften, tappa det nerför trappan, bära det i munnen eller få det att rulla så kan det få godkänt som min leksak. Det ultimata testet, till sist, är hur länge jag kan hålla saken hemlig från de tvåbenta *hehe* Det övar jag på än :-)Man ska vara rädd om sina saker...
så gör som jag och förvara Dina nya fynd på ett säkert ställe *mjaaaaau*


- High Five from Ozzy the Cat {^+^}#

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar