måndag 11 maj 2009

Titta på tv...

Det är himla spännande med tv. Det rör sig och man hör en massa nya roliga ljud. Mitt favoritprogram är "Hitta Hem". Där kan jag se andra kissekatter och såna som voffar. Jag kan se när de skuttar runt där inne i burken och emellanåt kollar jag på baksidan så de inte ramlar ut här hemma hos oss.

Lite otäckt är det när djuren där inne blir jättestora, men när dom får mat vågar jag titta igen !

Det är så mysigt att bänka sig framför tv:n och spana in polarna innanför den platta rutan. När jag blir riktigt nyfiken sätter jag mig mitt framför tv-rutan och skymmer sikten för alla i soffan. Jag vill förstås inte bli störd och en liten matbit på en mysig filt vore inte helt fel... *kurr*
Man får helt enkelt göra sitt bästa för att smälta in i familjen ... :-)
- High Five from Ozzy the Cat {^+^}#

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar