torsdag 30 april 2009

Pip så svarar jag

Jag talar ofta med min omgivning. Nästan alla som säger något får svar, oavsett om de pratar med just mig eller inte. Jag jamar, kurrjamar och piper. Jag har ibland ett oemotståndligt begär att svara på allt som låter, bara det är i rätt frekvens. Det kan vara micron som piper eller husses mobil som plingar till, då kan jag inte alltid låta bli att jama till svar. En del dagar har jag alltså fullt upp med att svara alla saker som piper här hemma hos mig. Om jag tänker efter så piper det nog lite varstans i detta hem. Tvättmaskinen, telefoner och mattes väckarklocka. Jag har bara en liten fundering, jag undrar vad dessa pip betyder ? Jag har ju sett att de som bor här med mig rör sig när det låter, så jag tror att det är någon slags motionsklockor.Så vill man se lite action på de tvåbenta och samtidigt höra mig tala, så är det bara att pipa till :-)


- High Five from Ozzy the Cat {^+^}#

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar