lördag 18 april 2009

Att ha gäster

Mjaullå på Er alla !

När vi får gäster är det rätt så kul. Man underhåller och servar dem med lite av varje. Nu servar ju inte jag, utan det överlåter jag åt matte och husse. Jag har ju hand om underhållningen. Jag kan busa, hämta saker, hoppa upp på bordet och bara se bedårande söt ut. Det är alltid en härlig tid för jag får så mycket uppmärksamhet.

Men att ha så många gäster att det svämmar över i köket är ingen höjdare kan jag tala om. Som när lillmatte fyllde år och fick många besökare. Först var det bara några stycken och de hann med att klappa på mig och prata så fint att jag jamade till svar. Jag mådde som en prins.

Men när det blev väldigt många tvåbenta personer som kom in till oss var jag tvungen att uppsöka en lugnare vrå. Det stojades och jag försökte förstå vad som hände men jag blev bara väldigt trött.
Men efter några timmar hörde jag hur ytterdörren öppnades och jag tänkte att nu åker de nog. Jag sprang till hallen och mycket riktigt var alla på väg ut. Gästerna tyckte jag var söt och rolig som kom och jamade hejdå till dem.

Visst är det härligt med gäster ! Men gör som jag och se till att Ni alltid följer dem till dörren så att de känner sig välkomna igen, men framförallt för att kolla att de verkligen åker. *blink* Därefter är det ju fritt fram att ägna sig åt sina normala ritualer igen....

- High Five from Ozzy the Cat {^+^}#

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar