torsdag 16 april 2009

Med risk för att bli instängd...

Vissa ställen kräver att man undersöker dem noggrant... mycket noggrant. Jag vet precis vilka dom ställena är. När de väl uppenbarar sig framför min nos :-)

Det kan vara papperskassarna från affären. Oftast hinner de knappt tömmas förrän jag dyker ner i dom för att se vad husse och matte har med sig hem, men lika snabbt är jag urlyft igen.

Banankartonger är också väldigt roliga att hoppa ner och gömma sig i.. En dag fanns det flera stycken i köket som jag kunde prova ut i lugn och ro. Kartongerna var perfekta för spaning, med sina små kikhål på varje sida.

Också när en skåpdörr öppnar sig är det ett unikt tillfälle att utforska ännu ett skrymsle som jag inte sett förut. Matte brukar förstås lyfta ut mig därifrån och säga att det inte är något ställe för en katt, men det kan ju inte hon veta...

Ibland slinker jag in i badrummet också, ibland utan att jag syns... Lite tråkigt om dörren stängs och ingen märkt att jag är kvar där, men det är en risk jag får ta. Jag vet ju att det inte tar lång tid förrän någon måste in där igen, så det borde ordna sig. Det finns väldigt många bra gömställen i badrummet... och jag kan meddela att jag redan nu överraskat många besökande när jag väl uppenbarat mig för dem :-) De förväntar sig t ex inte att se vackra mig högt uppe i en balja, men det är väldigt effektfullt när dom får syn på mig, vill jag lova !! *hehe*



Ja, mitt liv innehåller en del äventyrliga strapatser. Att smyga och krypa in och undersöka varje vrå är lite farligt, men det sägs att katter är nyfikna och jag får ju inte svika släkten :-)

Nu ska jag tassa vidare och hitta fler roliga ställen, för det gäller ju att ha koll på sitt hem !


- High Five from Ozzy the Cat {^+^}#

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar