söndag 26 april 2009

(Miss)lyckad fotosession, eller ?

När matte tar en massa kort på mig brukar jag visa mina bästa sidor. Men vissa dagar är jag inte på alerten, så då blir fotona som dom blir :-) Matte försöker på alla sätt att peppa mig med godis, leksaker och roliga ljud, men jag bara tittar på henne med en slö blick..
Det är ett mycket säkert sätt att få henne att ge upp ganska fort. Hon brukar då sucka lite och säga att vi får ta mer foton en annan dag. Jag spanar in henne från mitt liggande läge tills hon stoppar undan kameran. När jag vet att den stora svarta tingesten är borta från hennes händer brukar jag smyga iväg och stryka mig mot hennes ben, och då kan hon ju inte motstå att ta upp mig i famnen och klappa på mig ! Det är ju mycket mysigare för mig, än att vara modell :-) Vilken kupp man kan göra *fniss*Så vad tycker Ni ? Var det en lyckad eller misslyckad fotosession..?


- High Five from Ozzy the Cat {^+^}#

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar