söndag 12 april 2009

Hejsan alla kattfans !

Mjau på Er !

Välkommen till min egen sida, som handlar om mig i första hand och de jag bor hos i andra hand...

Min husse & matte har fixat denna sida, men det är jag som bestämmer vad som ska skrivas om mig. Just i detta nu vilar jag medan matte får ta hand om tangentbordet. Det är lite svårt ännu att skriva utan att komma åt alla andra bokstäver med tassarna. Men jag ska öva och öva :-)

Matte säger alltid att jag får flytta på mig när jag närmar mig datorn, men jag tycker det är rätt behagligt just där och jag kräver ju viss uppmärksamhet när jag ändå krånglat mig upp, så....

Snart är det dags att natta familjen. Först ska de få hälla upp lite mat åt mig och byta mitt vatten. Man vet ju aldrig när de behagar vakna imorgon... Sen ser jag till att de kommer i säng och när jag vet var de är ska jag ta min smygtur genom huset. Husse & Matte märker imorgon vad jag flyttat på och vad som har hamnat bland mina leksaker :-) *hehe*

Ha det så bra nu och skjut lite rygg innan Ni lägger Er till rätta och sover så gott... *kurr*- High Five from Ozzy the Cat {^+^}#

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Söt liten Ozzy du har. Har liknande täckning i ansiktet som min norska skogkatt "Lillan". Men hon har mer vitt i ansiktet, och kroppen är vit med grå fläckar. Kallas Lillan var minst i kullen, fick stödmata henne, nu blir hon 2 år i sommar.Jag har ju hennes mamma också My, hon blir 5 år i sommar. Det är våra små bortskämda bebisar! Hälsar syrran Lisa.

  SvaraRadera
 2. Hej Ozzy
  Eftersom jag har några år på nacken så tänkte jag ge dej lite roliga tipps på mera bus.
  Försök att alltid vakta på skrivaren till mattes dator , där blir det mycket intressant i bland.
  Ta alltid en vända på alla bänkar i köket där kan du hitta godis, (matte och husse delar inte alltid med sig). På natten när dom sover har du möjlighet att jaga deras fötter, du må tro att det blir full fart när du anfaller, toppen. Om du ser en fluga som tagit sig in måste du ta fast den oavsett hur, klättra i gardinerna och gärna bakom blomkrukorna har du tur ramlar en kruka ner och då kommer det alltid någon som sopar, häng dig runt borstern och följ med på en vända... finns en massa kul att göra men prova dessa bus så kommer det flera...
  Hälsningar från Miss Missy på torsgatan

  SvaraRadera