måndag 13 april 2009

Ozzy was here

Mjaunixen på Er !

När man heter Ozzy som jag ska man leva upp till det namnet... Man måste vara lite cool och lite tuff, tror jag. När jag är cool så hittar jag på bus, men blir inte tagen på bar gärning av någon. Däremot ser min matte & husse det efteråt. Katastrofområden som har blivit märkta med "Ozzy was here"

Vad kan de då hitta, tror Ni ? Här följer en lista på de vanligaste "Ozzy was here" ställena:

* Jord utspritt utanför en blomkruka "Ozzy was here"
* En vält dekoration på en hylla "Ozzy was here"
* Lillmattes strumpor i soffan "Ozzy was here"
* Tuggmärken på en kartong "Ozzy was here"
* Saker som fattas i hobbyhörnan "Ozzy was here"

Ja, det gäller att vara på sin vakt och bara hitta på bus när man inte syns. Ibland kan jag ju missbedöma, men då brukar jag kunna omvandla mig och bara se fantastiskt söt ut och sitta och tvätta mig. Matte smälter direkt och har absolut ingen aning om vilka planer som rör sig i min hjärna. Det får hon se nästa gång när jag gjort ett nytt märke... "Ozzy was really here"
Jag ska nu fortsätta smida planer tills jag Ozzyfierat hela mitt nya hem. Hur det går till kommer Ni förmodligen att få läsa just här på min blogg.

Gör som jag och ta en lugn dag för planering i favoritfåtöljen. *mjau*


- High Five from Ozzy the Cat {^+^}#

1 kommentar: