tisdag 14 april 2009

Busfiske

Mjausan på Er !

Jag får börja med att tacka för kommentarerna. Kul att det finns fler katter som blir bortskämda :-) Jag tackar också för de bästa bustipsen från Missy. Himla roliga saker ! Jag har nu hunnit prova några av dem till husses och mattes stora förtjusning ! Speciellt det där med fötterna var fantastiskt kul :-) *hihi* För att inte tala om vad hur roligt det var när det bäddades om i sängen och man kunde gömma sig överallt under lakan och täcken.

Hörde matte mumla nåt om att de borde ha en dörr till sovrummet... Det vore ju skojigt att kunna åka svängdörr hela nätterna, tycker jag !

Lite annat bus som jag har kunnat pricka av på listan de senaste dagarna är:

* burit runt på en svart liten vante i munnen
* kastat runt med prydnadsfiskarna från badrummet
* tappat bort prydnadsfiskarna från badrummet


Nu är det dags att njuta av naturen och djuren, så gör som jag och spana in fåglarna utanför fönstret :-) *mjaaaaaaau*

- High Five from Ozzy the Cat {^+^}#

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar